Το respect του Λαβ στον Τζέιμς Τζόουνς! (pic)

Το respect του Λαβ στον Τζέιμς Τζόουνς! (pic)

Gazzetta team
Το respect του Λαβ στον Τζέιμς Τζόουνς! (pic)

bet365

O Τζέιμς Τζόουνς μετρά 4 πρωταθλήματα και 6 συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς ΝΒΑ, με τον Κέβιν Λαβ να ευχαριστεί τον βετεράνο συμπαίκτη του για τη στήριξη που του παρείχε στη διάρκεια των playoffs και τη νοοτροπία νικητή που έχει προσδώσει η παρουσία του στους Καβαλίερς.

Και μόνο το γεγονός πως ένα από τα παρατσούκλια με τα οποία είναι γνωστός στο ΝΒΑ είναι στο «Champ» μαρτυρά από μόνο του πολλά για τον Τζέιμς Τζόουνς.

Ο βετεράνος πλέον φόργουορντ μετρά συνολικά 4 πρωταθλήματα και 6 συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς ΝΒΑ και παρότι δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στη φετινή πορεία των Καβαλίερς στα playoffs που οδήγησε τελικά στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας τους, ο Κέβιν Λαβ ένιωσε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του.

«Όσοι γνωρίζετε καλά τον Champ θα εκτιμήσετε αυτό το μήνυμα που ακολουθεί… Θα ήθελα να το αφιερώσω στον καλύτερο συμπαίκτη που είχα ποτέ, τον Τζέιμς Τζόουν ή αλλιώς Champ. Moυ δίδαξες πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι τα τελευταία 2 χρόνια. Μου έμαθες τι χρειάζεται για να φτάσεις στη νίκη, πώς να γίνω καλύτερος συμπαίκτης, πώς να ισορροπώ τα θετικά και τα αρνητικά μέσα στο γήπεδο και πάνω απ’ όλα… να βάζω πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο την ομάδα. Να θυσιάζομαι θα το καλό της ομάδας και πως μερικές φορές προκειμένου να γίνεις ο ηγέτης, χρειάζεται συχνά να μάθεις να ακολουθείς. Έχεις βρεθεί 6 συνεχόμενες φορές στους τελικούς. Η παρουσία σου στα αποδυτήρια ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Είσαι το απόλυτο παράδειγμα πιστού εργάτη. Τα μαθήματα που μου έδωσε θα με συνοδεύουν όχι μόνο μέχρι το τέλος της καριέρας μου στο μπάσκετ, αλλά και στη ζωή μου μετά από αυτό. Κανείς δε μπορεί να αποφύγει τα σκαμπανεβάσματα στα playoffs, όμως όταν όλοι με είχα ξεγράψει στους τελικούς, εσύ και η ομάδα βρεθήκατε στο πλευρό μου και με βοηθήσατε να επιστρέψω και να βοηθήσω με τις ενέργειες μου στα κρίσιμα σημεία. Παλαιότερα με είχε συμβουλεύσει να μη φοβάμαι τον εαυτό μου. Και εσύ δεν πρόκειται ποτέ να φοβηθείς. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου Champ», ανέφερε στο μήνυμα με το οποί συνόδευσε τη φωτογραφία του από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρέα με τον Τζόουνς.

Those of you who know Champ will appreciate this... I’d like to tribute the best teammate I've ever had, James Jones aka Champ. You taught me more than you know the past 2 years— what it takes to win, how to be a better teammate, how to balance the good/bad off the court, and most importantly...putting team first. Sacrifice for the better of the team, and in order to lead sometimes you have to learn to follow. You’ve been to 6 straight Finals. You’ve been the constant presence we needed in the locker room. You’re the ultimate work horse. The lessons you taught me will stay with me for the rest of my career and life after basketball. No one can avoid the ups and downs of the Playoffs, and when many wrote me off after a tough stretch in the Finals… you and the team stuck by me allowing me to flourish and make plays when it mattered most. Like you told me not too long ago, “don’t be afraid to be yourself.” And now I’ll never be— thanks for everything. Keep being you Champ.

A photo posted by @kevinlove on

 

NBA Τελευταία Νέα