Αποθέωση Διαμαντίδη στα γενέθλια της «Θύρα 13» (pics & vids)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση Διαμαντίδη στα γενέθλια της «Θύρα 13» (pics & vids)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο υψηλός προσκεκλημένος της «Θύρα 13» στο πάρτι των 50ών γενεθλίων της στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, βραβεύτηκε κι αποθεώθηκε ξανά και ξανά.

Αποθέωση Διαμαντίδη στα γενέθλια της «Θύρα 13» (pics & vids)

Η «σημαία» του μπασκετικού Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο και δε μπορούσε να μην ανταποδώσει στον κόσμο.

«Καλησπέρα κι από μένα. Να σας ευχαριστήσω όλους για την τιμή που μου κάνατε, για το βραβείο. Είναι κάτι ξεχωριστό όλα αυτά τα χρόνια που έζησα σε αυτή την ομάδα, τα 12 χρόνια. Σίγουρα στηρίζατε και την ομάδα πριν έρθω κι εγώ. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας. Όπως όλοι κι εγώ νομίζω ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα. Το πιο δύσκολο, αλλά κι αυτό το κάνατε κάθε φορά στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια κι ήσασταν δίπλα μας, νομίζω είναι το καλύτερο που μπορεί να νιώσει ένας παίκτης όταν παίζει σε αυτή την ομάδα. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα. Σας ευχαριστούμε για όλα» είπε χαρακτηριστικά, αναγκάζοντας άπαντες σε νέα «Διαμαντίδη οέ οέ οέ». Τι κι αν αποσύρθηκε;

Best of internet