Διέψευσαν το σενάριο για Νοά οι Ουίζαρντς, τον θέλει στη Νέα Υόρκη ο Ρόουζ!

Gazzetta team
Διέψευσαν το σενάριο για Νοά οι Ουίζαρντς, τον θέλει στη Νέα Υόρκη ο Ρόουζ!

bet365

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς διέψευσαν από την πλευρά τους το σενάριο που τους ήθελε διατεθειμένους να προσφέρουν maximum συμβόλαιο τον Γιοακίμ Νοά, ωστόσο ο Ντέρικ Ρόουζ δήλωσε ανοιχτά πως θέλει τον Γάλλο σέντερ μαζί του στους Νικς.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ και ήθελαν τους Ουίζαρντς να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρουν στον Γιοακίμ Νοά maximum αποδοχές προκειμένου να τον πείσουν να γίνει κάτοικος Ουάσινγκτον προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη.

Λίγες ώρες αργότερα το σενάριο διαψεύστηκε με το ρεπορτάζ να θέλει τους «Μάγους» να αρνούνται κατηγορηματικά την πρόθεση να προσφέρουν απολαβές που θα άγγιζαν τα 26 εκατ. δολάρια στον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς Γάλλο σέντερ, τονίζοντας πως η θέση του βασικού 5ριού είναι καλυμμένη από τον Μάρτσιν Γκορτάτ.

Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον για τον 31χρονο Νοά παραμένει έντονο, με τον Ντέρικ Ρόουζ να τονίζει στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του από τους Νικς πως θα τον ήθελε στο πλευρό του στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

«Τον θέλω μαζί μας. Το γνωρίζει αυτό. Νομίζω πως και η οικογένειά του γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Νικς. Ακόμα και χθες το βράδυ μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο γι' αυτό το θέμα. Βρέθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση, καθώς εγχειρίστηκε δύο φορές την μέσα στη χρονιά. Ήταν ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του και πλέον εξετάζει τις επιλογές του, αναζητώντας την τελική του απόφαση», ανέφερε σχετικά ο 27χρονος γκαρντ.

 

NBA Τελευταία Νέα