Παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Νικς ο Ρόουζ! (pics & vid)

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Νικς ο Ρόουζ! (pics & vid)

Gazzetta team
Παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Νικς ο Ρόουζ! (pics & vid)

bet365

Παίκτης των Νικς με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Ντέρικ Ρόουζ που παρουσιάστηκε από την ομάδα της Νέα Υόρκης, ευχόμενος να μείνει στο «Μεγάλο Μήλο» μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Με την ευχή να κλείσει την καριέρα του στους Νικς παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα ο Ντέρικ Ρόουζ που αποτελεί πλέον και με τη βούλα κάτοικο Νέας Υόρκης.

«Θέλω απλώς να κερδίζω. Είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί. Αυτό το καλοκαίρι θα επικεντρωθώ στο να βρω ξανά την καλή μου φυσική κατάσταση και να μπορέσω να βρω ξανά τον ρυθμό και τα πατήματά μου. Εύχομαι να μπορέσω να παραμείνω στην Νέα Υόρκη μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Νομίζω πως έχω τις δυνατότητες να προσαρμόσω το παιχνίδι μου με όσα θα μου ζητηθούν. Νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή. Νιώθω πως κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στην ομάδα για τη νέα χρονιά. Πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε στα playoffs τη νέα σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος», ανέφερε ο 27χρονος γκαρντ, που θα αγωνίζεται όπως ήταν γνωστό με το Νο.25, κατά την παρουσίασή του στους εκπροσώπους των μέσων.

Μιλώντας για την απόφαση των Μπουλς να προχωρήσουν στην ανταλλαγή του, ο Ρόουζ δε δίστασε να... πετάξει και την «σπόντα» του: «Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο αποφάσισαν να με ανταλλάξουν, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω του Μπουλς».

 

NBA Τελευταία Νέα