Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Πετράκη

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Πετράκη

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Πετράκη

bet365

Η οικογένεια του Πέτρου Πετράκη θέλησε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν κοντά της, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ.

"Η αττική γη ετοιμάζεται να «υποδεχτεί» αύριο (Σάββατο, 13:30) στο Κοιμητήριο Παπάγου τον Πέτρο Πετράκη, ο οποίος μας «ξεγέλασε» τελικά, περίμενε θαρρείς να πάρει μέρος στα γυρίσματα του Ιστορικού Αρχείου της ΑΕΚ πρώτα και κατόπιν να «αναχωρήσει».

Η οικογένεια του αποθανόντος, του «κοσμοπολίτη» άσου της «Βασίλισσας» του ’68, «απέστειλε» το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ Β.C.:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όσους φίλους και παράγοντες μάς συμπαραστάθηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα, αναφορικά με τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπισε. Θερμά ευχαριστούμε και για την ανθρώπινη και θερμή συμπαράστασή σας στις δύσκολες αυτές στιγμές της απώλειας του.

Ο Πέτρος Πετράκης χαιρόταν να βλέπει το ελληνικό μπάσκετ να κατακτά κορυφές σε συλλογικό επίπεδο. Εκτιμούσε, όμως, περισσότερο όταν έβλεπε την Ελληνική σημαία ψηλά στον ιστό και την Εθνική ομάδα να δίνει άδολα σάρκα και οστά στην προώθηση της μπασκετικής ιδέας στις γειτονιές, στα μικρά παιδιά και τους νέους.

Καλό Παράδεισο αετέ μας.

Οικογένεια Πετράκη»", αναφέρει το aekbc.gr.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα