Για Καββαδά ξεκίνησαν, Ρότσεστι προέκυψε

Για Καββαδά ξεκίνησαν, Ρότσεστι προέκυψε

Για Καββαδά ξεκίνησαν, Ρότσεστι προέκυψε
Ο Ολυμπιακός συναντήθηκε με τον ατζέντη του Βασίλη Καββαδά ο οποίος πρότεινε τον Τέιλορ Ρότσεστι. Πώς το σκέφτονται οι Πειραιώτες...

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Νίκο Λώτσο το βράδυ της Τετάρτης (22/06) για να συζητήσουν την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. Ο νεαρός σέντερ που αγωνίστηκε δανεικός στον Αρκαδικό ανήκει στους Πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο στον Ολυμπιακό επιθυμούν μείωση αποδοχών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ήθελε να μείνει ο διεθνής σέντερ στην ομάδα σαν τέταρτος ψηλός, αλλά το πενταετές συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές το 2013 προβλέπει υψηλές απολαβές τη φετινή χρονιά. Οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν λοιπόν στον ατζέντη του παίκτη να δεχθεί μείωση αποδοχών.

Στη συνέχεια του ραντεβού ο κ. Λώτσος πρότεινε την περίπτωση του Τείλορ Ρότσεστι στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός (με διαβατήριο από το Μαυροβούνιο) έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι και την επόμενη σεζόν, ωστόσο η ομάδα του Τελ Αβίβ θέλει να τον «ξεφορτωθεί».

Ο Ρότσεστι έχει να παίρνει του χρόνου περίπου 1.000.000 ευρώ από τη Μακάμπι, ωστόσο στον Ολυμπιακό θα συζητήσουν την περίπτωσή του αν πέσει περίπου στις 700.000. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί αφενός από τον παίκτη και αφετέρου από την Μακάμπι αν θα του προσφέρει κάποια αποζημίωση για το σπάσιμο του συμβολαίου.

Αγωνιστικά πάντως ο παίκτης έχει ακριβώς τις δύο πτυχές που επιθυμεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Είναι πολύ καλός δημιουργός και μετά από isolation καταστάσεις (1on1) και μετά από pick n roll. Επίσης διαθέτει έφεση στο σκοράρισμα.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους όταν υπάρξουν νεότερα στην υπόθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα