Αγραβάνης: «Ταχύτητα και όλοι μαζί στην άμυνα»

Αγραβάνης: «Ταχύτητα και όλοι μαζί στην άμυνα»

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στην καλή άμυνα, στην επιλογή θέσεων, αλλά και στα πολλά λάθη που έκανε η Εθνική απέναντι στην Τουρκία.

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με την Τουρκία αναφέρθηκε στα συμπεράσματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση... «Κάναμε αρκετά λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο και θα πρέπει να περιορίσουμε, γιατί αντίπαλοι όπως η Κροατία και η Ιταλία δεν τα συγχωρούν. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά δεν είναι ενδεικτική η κατάσταση της Τουρκίας τώρα, αλλά είναι καλό που κερδίσαμε. Όλοι είμαστε καλοί αθλητές και μαθαίνουμε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Ταχύτητα και όλοι μαζί στην άμυνα με χέρια κι έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα λέγοντας ότι, «Πραγματικά, ελπίζουμε να είναι καλά ο Κώστας, γιατί πιστεύω πως είναι ο νέος μεγάλος ηγέτης της Εθνικής. Πιστεύω πως εάν συνεχίσουμε να ακούμε τον προπονητή μας θα έχουμε μεγάλη τύχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα