Παπαπέτρου: «Τα μεγάλα κορμιά που έχουμε, μας βοηθούν στην άμυνα»

Παπαπέτρου: «Τα μεγάλα κορμιά που έχουμε, μας βοηθούν στην άμυνα»

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πιστεύει πως μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η Εθνική Ελλάδας ενώ τόνισε τη σημασία της αθλητικότητας του ρόστερ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με την Τουρκία και αρχικά ανέφερε, «Υπάρχουν πολύ καλά αθλητικά προσόντα, μεγάλα κορμιά σε όλες τις θέσεις. Μπορούμε να καλύψουμε χώρους και τις αδυναμίες μας έτσι και να γίνουμε δυνατοί στην άμυνα για να φοβίσουμε τον αντίπαλο. Το φιλικό ήταν δύσκολο γιατί όλοι είμαστε μαζί εδώ μια εβδομάδα, ο Περπέρογλου δεν έχει έρθει ακόμη και ο Σλούκας δεν έχει μπει σε προπονήσεις. Έχουμε βάλει κάποια πράγματα σε επίθεση και άμυνα, αλλά επειδή είναι νωρίς υπήρχε ο κίνδυνος να μπερδευτούμε. Υπήρχε πάντως μεγάλη θέληση. Θέλουμε βελτίωση, αλλά κρατάμε τη θέληση και το καλό αμυντικό μας κομμάτι».

Στη συνέχεια ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως, «Η κληρονομιά που αφήνουν οι μεγαλύτεροί μας είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και δίψα σε κάθε παιχνίδι. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς το εθνόσημο. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι σχετικά εύκολα, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν λέει κάτι βέβαια αυτό το φιλικό. Θέλαμε να παίξουμε και ελκυστικό μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τα παιχνίδια που μετρούν είναι από τις αρχές Ιουλίου και μετά».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα