Ο Μιχάλης Μελής νέος πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ

ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ 9-6

Ο Μιχάλης Μελής νέος πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ

Νέα εποχή στον ΕΣΑΚΕ αφού ο Μιχάλης Μελής κέρδισε τις εκλογές με ψήφους 9-6. «Να είμαστε όλοι μαζί» ανέφερε λίγο μετά την εκλογή του.

Ο Μιχάλης Μελής νέος πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης πρόσφερε πάρα πολλά ως Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής από το 2012 έως και σήμερα όπου έληξε η θητεία του.

Στην εκλογική διαδικασία επικράτησε ο Μιχάλης Μελής με 9 ψήφους υπέρ και 6 κατά. Ο εκπρόσωπος του Κολοσσού Ρόδου είχε τη στήριξη μεταξύ άλλων και του Παναθηναϊκού

Ο Μιχάλης Μελής είναι άνθρωπος του μπάσκετ αφού υπήρξε επαγγελματίας παίκτης έχοντας φορέσει τη δεκαετία του 90 τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ μετά το πέρας των εκλογών ανέφερε ότι, «Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες: και αυτές που με ψήφισαν, αλλά και αυτές που δεν με ψήφισαν. Ελπίζω από αύριο να είμαστε όλοι μαζί και να συνεργαστούμε για το καλό του αθλήματος. Είμαι χαρούμενος για την εκλογή, αλλά καταλαβαίνω το βάρος της ευθύνης. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια, αλλά πρέπει να ασχοληθούμε με το μέλλον και κυρίως με το χορηγικό. Χρειάζομαι λίγες μέρες για να ενημερωθώ για τα δεδομένα του συνδέσμου».

Best of internet