Megatrade στο ΝΒΑ έστειλε τον Τιγκ στους Πέισερς

Megatrade στο ΝΒΑ έστειλε τον Τιγκ στους Πέισερς

bet365

Το πρώτο μεγάλο trade του καλοκαιριού στο ΝΒΑ είναι γεγονός, καθώς Χοκς, Πέισερς και Τζαζ συμφώνησαν σε μια κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες στην ανατολική περιφέρεια.

Βασικά πρόσωπα της ανταλλαγής είναι οι Τζεφ Τιγκ και Τζορτζ Χιλ, καθώς ο πρώτος αφήνει τους Χοκς και συνεχίζει την καριέρα του στους Πέισερς, ενώ ο δεύτερος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Ιντιάνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Γιούτα Τζαζ.

Τέλος οι Χοκς πήραν το νούμερο 12 του φετινού νταφτ από τους Γιούτα Τζαζ σε μια κίνηση που εμπεριείχε τρεις ομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Πέισερς σχεδιάζουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Τζεφ Τιγκ (λήγει το επόμενο καλοκαίρι), τον οποίον θέλουν να κρατήσουν στην Ιντιάνα, την πόλη που γεννήθηκε, για πολλά χρόνια.

Οι Τζαζ από την πλευρά τους παίρνουν έναν έμπειρο γκαρντ εγνωσμένης αξίας, ο οποίος μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις και να προσφέρει την απαιτούμενη εμπειρία στην ομάδα.

Όσον αφορά στους Χοκς, η κίνησή τους μόνο αψυχολόγητη δεν είναι, καθώς, ο Τιγκ φέτος δεν ήταν τόσο καλός όσο πέρσι,η αποχώρησή του δημιουργεί χώρο στο salary cap, ενώ τέλος, προωθείται ο Ντένις Σρέντερ, στον οποίο πιστεύει πολύ ο Μπούντενχόλζερ

 

NBA Τελευταία Νέα