Ντόρσεϊ: «Όνειρο ζωής οι Ολυμπιακοί Αγώνες!» (gTV)

Ντόρσεϊ: «Όνειρο ζωής οι Ολυμπιακοί Αγώνες!» (gTV)

bet365

Ο Ελληνοαμερικανός point-guard του πανεπιστημίου Όρεγκον, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του ρόστερ της Εθνικής ομάδας και το συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας και υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στην 12άδα.
Η μία από τις δύο μετεγγραφές της ανδρών από την Εθνική Νέων (μαζί με τον Χαραλαμπόπουλο), είναι ο μοναδικός διεθνής που δεν αγωνίζεται ακόμη στο επαγγελματικό επίπεδο. Η απόφασή του να αποσύρει την συμμετοχή του στο εφετινό ντραφτ, μετέθεσε το όνειρο του ΝΒΑ για του χρόνου, οπότε ο εφετινός μεγάλος στόχος είναι κατ' αρχήν η συμμετοχή στην 12άδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το προολυμπιακό τουρνουά και κατά δεύτερον το εισιτήριο της πρόκρισης για το Ρίο ντε Τζανέϊρο.
Ο λόγος για τον Τάϊλερ Ντόρσεϊ, τον πιο «άγουρο» παίκτη που βρίσκεται στην διάθεσή του Φώτη Κατσικάρη και ο οποίος δηλώνει έτοιμος να ρουφήξει γνώση από τους έμπειρους συμπαίκτες του και να βοηθήσει όσο μπορεί με τα προσόντα του και τον ενθουσιασμό του. Μιλώντας στην κάμερα του gTV, δηλώνει αισιόδοξος για την επίτευξη του μεγάλου στόχου και αποθεώνει τον LeBron James για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα