Καλάθης: «Από μας εξαρτάται η πρόκριση στους Ολυμπιακούς!» (gTV)

Καλάθης: «Από μας εξαρτάται η πρόκριση στους Ολυμπιακούς!» (gTV)

bet365

Ο δεύτερος πιο παλιός παίκτης της Εθνικής ομάδας, εξηγεί στο gTV ότι η συμμετοχή στην μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη, αποτελεί τον λόγο για τον οποίο οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται με τα χρώματα της χώρας του και βγάζει το καπέλο στο νέο αρχηγό της Εθνικής ομάδας.
Έκανε το ντεμπούτο του με την γαλανόλευκη φανέλα στο Eurobasket της Πολωνίας, απ' όπου το αντιπροσωπευτικό επέστρεψε με το τελευταίο μετάλλιο στην ιστορία της Εθνικής ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις. Έκτοτε, έχουν περάσει 7 χρόνια και ο Νικ Καλάθης έχει λείψει μόλις καλοκαίρια από τις προσπάθειες της «επίσημης αγαπημένης», γι' αυτό και μετά τον Μπουρούση, είναι ο δεύτερος - σε παλαιότητα - διεθνής παίκτης (μαζί με τον Περπέρογλου).
Μιλώντας στην κάμερα του gTV, ο 27χρονος Ελληνοαμερικανός point-guard του Παναθηναϊκού μιλάει για τις δυνατότητες της εφετινής ανανεωμένης Εθνικής ομάδας, αναφέρεται στα κρίσιμα νοκ-άουτ παιχνίδια που μας στέρησαν την διάκριση πέρυσι στη Γαλλία και πρόπερσι στην Ισπανία και δηλώνει γοητευμένος με την προοπτική εισόδου στο Μαρακανά του Ρίο, για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα