Γέννησε κι έβλεπε Game 7 φίλη των Καβαλίερς!

Φάνης Παναγιώτου
Γέννησε κι έβλεπε Game 7 φίλη των Καβαλίερς!

bet365

Για το Κλίβελαντ, το Game 7 ήταν ιστορικό γεγονός. Οι Καβαλίερς δεν είχαν πάρει ποτέ πρωτάθλημα κι άπαντες περίμεναν από τον ΛεΜπρον Τζέιμς και την παρέα του να τα καταφέρει!

Κι έτσι έγινε. Οι Καβς επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο Game 7 και πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Μόνο που μία φίλη της ομάδας, η Paola Bess, λίγο έλειψε να χάσει τα τελευταία δευτερόλεπτα, αφού... έπρεπε να γεννήσει!

Η Bess συνέχισε να παρακολουθεί το ματς από το κινητό του άνδρα της την ώρα που εκείνος οδηγούσε για το νοσοκομείο και μόλις μπήκαν, εκείνη είδε πως απέμεναν 27 δευτερόλεπτα. Ζήτησε, λοιπόν, να περιμένουν, ωστόσο εκείνος δεν της έκανε το χατήρι, αφού είχε στο μυαλό του τον τοκετό!

Η λύση εν τέλει βρέθηκε από μία τηλεόραση που υπήρχε μέσα στο δωμάτιο που η Bess γέννησε! Μάλιστα, οι νοσοκόμες έβλεπαν κι εκείνες των 7ο Τελικό, με την Bess να δηλώνει ότι αισθάνθηκε άσχημα που τις διέκοψε στην πιο κρίσιμη στιγμή!

Λένε, όμως, πως... τέλος καλό, όλα καλά κι έτσι έγινε! Η Bess γέννησε τρίδυμα και την ίδια ώρα οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ανέβαιναν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα