Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Ντίξον! (vids)

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Ντίξον! (vids)

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Ντίξον! (vids)

bet365

Ο Μάικλ Ντίξον ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΑΕΚ για 1+1 χρόνο! Ακολουθεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ιβάνοβιτς, Ουίλιαμς, Βασιλειάδης, Όουενς, ανανέωση Μιλόσεβιτς και τώρα Ντίξον! Η ΑΕΚ συνεχίζει δυνατά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με την απόκτηση του 26χρονου γκαρντ, Μάικλ Ντίξον, που έχει γεωργιανό διαβατήριο. Επόμενος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη (22/6).

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μάικλ Ντίξον (26 χρ., 1μ86). Ο Αμερικανός αθλητής υπέγραψε σήμερα (21/06) διετές (1+1) συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα».

Βιογραφικό

O Mάικλ Ντίξον γεννήθηκε στη 1 Δεκεμβρίου του 1990 στο Kansas City του Missouri, έχει ύψος 1μ.86, ενώ πρόσφατα απέκτησε γεωργιανό διαβατήριο, και μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός. Ο Ντίξον ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο Lee's Summit του Missouri, ενώ αποφοίτησε από το Κολλέγιο του Memphis.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2014, όπου και αγωνίστηκε στο λιθουανικό Πρωτάθλημα με την Dzūkija, ωστόσο τον Νοέμβριο αποχώρησε και ενσωματώθηκε στην BC Pieno žvaigždės, όπου είχε 16.1 πόντους, 3.7 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο. Τον Ιούλιο του 2015, μετακόμισε στην Τσεχία για λογαριασμό της ČEZ Nymburk.

Ο Ντίξον στην πιο παραγωγική του χρονιά μετά το κολλέγιο, κατέκτησε το πρωτάθλημα Τσεχίας, ενώ στο πρωτάθλημα της VTB United League σε 31 αγώνες είχε 14.4 πόντους μέσο όρο, 4.6 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ με την ČEZ Nymburk να συμμετέχει στα πλέι οφ. Σε τρεις αγώνες απέναντι στην CSKA Moscow o Nτίξον είχε 16 πόντους μ.ό με 4 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα