Σλούκας: «Θέλω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω!» (gTV)

Σλούκας: «Θέλω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω!» (gTV)

bet365

Ο 26χρονος πρωταθλητής Τουρκίας και δευτεραθλητής Ευρώπης με την Φενέρμπαχτσέ, ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το... πελμα του για να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Τορίνο.

Μπορεί ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, να τον υποχρέωσε να χάσει ένα μεγάλο μέρος του Top-16 της Euroleague και να παίζει συχνά-πυκνά (όπως στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος) με ενέσεις, η μεγάλη καταπόνηση του πέλματός του, όμως, δεν στάθηκε αρκετή για να τον θέσει εκτός Εθνικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα, που μετά τις αποχωρήσεις των Ζήση και Σπανούλη, ετοιμάζεται να σηκώσει μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά όπως δηλώνει στην κάμερα του gTV, ο αναβαθμισμενος ρόλος του στην ανανεωμένη Εθνική ομάδα, δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή του να δηλώσει παρών. Πολύ απλά γιατί το εθνικό προσκλητήριο «αποτελεί πάντα τιμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα