Σφαιρόπουλος: «Όπως θα μαλώσω τον Σπανούλη, θα μαλώσω και τον 12ο παίκτη μου»

Σφαιρόπουλος: «Όπως θα μαλώσω τον Σπανούλη, θα μαλώσω και τον 12ο παίκτη μου»

Σφαιρόπουλος: «Όπως θα μαλώσω τον Σπανούλη, θα μαλώσω και τον 12ο παίκτη μου»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισκέφτηκε το καμπ της ΧΑΝΘ και μίλσε στα μικρά παιδιά για τον τρόπο που χειρίζεται τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Sports Camp της ΧΑΝΘ και συνομίλησε με αρκετούς μικρούς φίλους του μπάσκετ, απαντώντας μάλιστα σε αρκετές ερωτήσεις που δέχθηκε. «Πρέπει να βάζετε μικρούς έστω στόχους στη ζωή σας, να μη σταματάτε με την παραμικρή δυσκολία, η προσπάθεια είναι το παν», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ όταν κάποιο παιδί τον ρώτησε πώς διαχειρίζεται ο ίδιος τον Βασίλη Σπανούλη απάντησε: «Τον αντιμετωπίζω το ίδιο, όπως και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας. Θα μαλώσω τον ίδιο τον Σπανούλη για ένα λάθος όπως και τον 12ο παίκτη μου».

Η ανακοίνωση: «Ένας από τους σημαντικότερους, αλλά και πιο επιτυχημένους προπονητές της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στις 30 Μαΐου οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος των «ερυθρολεύκων», επισκέφθηκε το Sports Camp της ΧΑΝΘ κατά την 1η ημέρα της λειτουργίας του.

Στη διάρκεια της ομιλίας του στα περίπου 150 παιδιά που μετέχουν στο πρόγραμμα του Sports Camp ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία του αθλητισμού στη ζωή του παιδιού, έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους μικρούς αθλητές και απάντησε σε μια… βροχή ερωτημάτων που δέχθηκε. Τον έμπειρο κόουτς υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ ο διευθυντής Αθλητισμού Γιώργος Πετρίδης, ο υπεύθυνος του Μουσείου μας Γιωργής Μπουσβάρος,, ο υπεύθυνος των Sports Camp Γιάννης Ουζούνης( ο οποίος ετοίμασε και ένα όμορφο βίντεο το οποίο προβλήθηκε στα παιδιά με την προπονητική διαδρομή και τις επιτυχίες του Σφαιρόπουλου), όπως και ο νέος υπεύθυνος Ακαδημιών του μπάσκετ της ΧΑΝΘ Νίκος Σερέτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα