Έφτασε με... όρεξη για τίτλους ο Μπιρτς (vid)

Έφτασε με... όρεξη για τίτλους ο Μπιρτς (vid)

Gazzetta team
Έφτασε με... όρεξη για τίτλους ο Μπιρτς (vid)
Ο Κεμ Μπιρτς έφτασε στην Αθήνα για μία πρώτη γνωρισμία με τη νέα του ομάδα και μίλησε για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό και τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στον κόσμο των «ερυθρόλευκων»!

Ο Ολυμπιακός κάλυψε άμεσα το κενό του Οθέλο Χάντερ κι ο Κεμ Μπιρτς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ελλάδας, έφτασε στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει μία πρώτη γνωριμία με την καινούργια του ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, με σπουδαίους παίκτες, έχει κατακτήσει τίτλους στη Euroleague και πάντα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να κατακτήσουμε τίτλους, αυτό είναι μόνο στο μυαλό μου. Είμαι εδώ για να δώσω ενέργεια, άμυνα και να νικήσω», δήλωσε αρχικά ο Μπιρτς.

«Πολλοί παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό έχουν εξελιχθεί πολύ, έχουν κατακτήσει τίτλους όπως τη Euroleague και κάποιοι πήγαν στο ΝΒΑ», πρόσθεσε και στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά ξέρω πως είναι ένας μεγάλος παίκτης, με εμπειρία, που έχει παίξει στο κορυφαίο επίπεδο στη Euroleague, αλλά και στο ΝΒΑ!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα