Τεόντοσιτς: «Έχω όμορφες αναμνήσεις από την Ελλάδα»

Τεόντοσιτς: «Έχω όμορφες αναμνήσεις από την Ελλάδα»

bet365

Σε συνέντευξη του ο Μίλος Τεόντοσιτς θυμήθηκε τον Ολυμπιακό, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, μία ιστορία με τον Ιτούδη πριν από ένα παιχνίδι με την Αστανά και τον φανατισμό των Ελλήνων οπαδών.

Στη σερβική έκδοση του «Vice» παραχώρησε συνέντευξη ο Σέρβος γκαρντ ο οποίος αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα...

Μεταξύ άλλων ο Μίλος Τεόντοσιτς όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές της Αθήνας με τη Μόσχα ανέφερε, «δεν υπάρχει καμία ομοιότητα. Στην Αθήνα όλοι παρακολουθούν αθλητικά και υπάρχει μεγάλος φανατισμός. Στην ίδια πόλη υπάρχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ... καταλαβαίνεις τι γίνεται. Πέρασα πανέμορφα στην Αθήνα και έχω ωραίες αναμνήσεις».

Στη συνέχεια όταν η συζήτηση έφτασε στους προπονητές που έχει συνεργαστεί τόνισε πως, «συνεργάστηκα δυόμιση χρόνια με τον Γιαννάκη. Μιλήσαμε αρκετά και κατάλαβα τι ζητούσε από μένα, αλλά κι αυτός κατάλαβε τι μπορούσα να κάνω. Μου έμαθε πολλά πράγματα. Όμως ο κόουτς Ίβκοβιτς ήταν αυτός που μου έδωσε την ελευθερία, που με άφησε να χρησιμοποιήσω το ένστικτό μου στο παρκέ. Ο Ιτούδης είναι ο άνθρωπος που έχω δει να δουλεύει περισσότερο. Δεν έχω δει περισσότερες ώρες βίντεο τον αντίπαλο στη ζωή μου. Θυμάμαι παίζαμε στο Καζακστάν με την Αστανά και προηγούμασταν στη σειρά με 2-0. Το πρώτο ματς είχε έρθει 40 πόντους και το δεύτερο 35. Πάμε στο Καζακστάν και ήταν κουρασμένος ο Ιτούδης. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε.. είδα χθες εφτά ματς της Αστανά για το scouting. Κι ο Καζλάουσκας ήταν καλός. Αν είχαμε νικήσει τον Ολυμπιακό στην Κωσταντινούπολη δε θα έφευγε από την ομάδα»..

Για το νέο τρόπο διεξαγωγής της Euroleague τόνισε ότι, «τον βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Κάθε αγωνιστική θα έχει τουλάχιστον 3-4 ντέρμπι. Απλά δε θα ήθελα να κρίνεται η σεζόν σε ένα ματς. Θα προτιμούσα να υπήρχαν playoffs και σειρά τελικών όπως τότε με την Κίντερ».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα