Το «αντίο» του Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Το «αντίο» του Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Το «αντίο» του Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ολοκλήρωσε την καριέρα του στα γήπεδα και αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω μιας επιστολής.

Ο μεγάλος αρχηγός των «πράσινων» ευχαρίστησε τον κόσμο για όλες τις στιγμές που έζησαν μαζί και ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα.

Αναλυτικά η επιστολή που δημοσιεύθηκε στην «πράσινη»:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε στα 12 χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ζήσαμε πολλά, οι χαρές ήταν μεγάλες και όπως έχω πει ξανά, αισθάνομαι ευλογημένος για όλα αυτά που περάσαμε.

Είχαμε όμως και δύσκολες στιγμές και είναι πολύ σημαντικό πως εσείς ήσασταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Και αυτό πρέπει να κάνετε πάντα. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα, όλοι μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά η ομάδα μένει.

Για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταματήσω και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα