Με Κακιούζη το 3x3 Χανίων

Gazzetta team
Με Κακιούζη το 3x3 Χανίων

bet365

Ο Μιχάλης Κακιούζης θα βρεθεί στο 3x3 των Χανίων, που συνδιοργανώνουν ΠΣΑΚ και ΕΟΚ.

«Το 2005, σήκωσε στο Βελιγράδι ως αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, το βαρύτιμο τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πέρασαν 11 χρόνια από τότε και ο Μιχάλης Κακιούζης, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Όσο δύσκολο ήταν γι’ αυτόν να πάρει τη μεγάλη απόφαση, τόσο εύκολο ήταν να πει το ‘’ΝΑΙ’’, για το 3Χ3 των Χανίων, που συνδιοργανώνουν ΠΣΑΚ και ΕΟΚ. Η αγάπη του για το μπάσκετ είναι τόσο μεγάλη, που δεν μπορεί να αποχωριστεί την ‘’πορτοκαλί θεά’’ και έτσι οι Χανιώτες, θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να παίξουν μαζί του, το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου.

«Όλες οι μπασκετικές εκδηλώσεις, μόνο καλό μπορούν να κάνουν στο άθλημα και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τουρνουά 3Χ3, αφού έρχονται περισσότερα παιδιά στο χώρο. Εύχομαι να συνεχιστούν αυτά τα τουρνουά από τον Σύνδεσμό μας και την Ομοσπονδία. Είναι μεγάλη η χαρά των παιδιών να έρχονται σε επαφή με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Όταν ήμασταν εμείς μικροί, δεν είχαμε ουσιαστικά αυτή τη δυνατότητα. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όσο αφορά τώρα το συγκεκριμένο τουρνουά στα Χανιά, είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ εκεί. Προσκαλώ και…προκαλώ τους Χανιώτες, να έρθουν και να παίξουμε‘», δήλωσε ο Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά 3Χ3 των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά, στο Γαλάτσι (25-26 Ιουνίου) και τα Χανιά (2-3 Ιουλίου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά. Η αρχή έγινε στο τουρνουά του Ηρακλείου Κρήτης και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Οι εγγραφές για τα τουρνουά συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα