Όουενς: «Πανέμορφη η Ελλάδα, θέλω να μάθω ελληνικά!»

Όουενς: «Πανέμορφη η Ελλάδα, θέλω να μάθω ελληνικά!»

Όουενς: «Πανέμορφη η Ελλάδα, θέλω να μάθω ελληνικά!»

Ο Τζος Όουενς...βιάστηκε ν' ανακοινωθεί και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ αποθέωσε την Ελλάδα και δήλωσε ανυπόμονος ν' αρπάξει την ευκαιρία.

Ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε στο aekbc.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που έρχομαι στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό… Ανυπομονώ ν’ αρπάξω την ευκαιρία και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο Όουενς γνωρίζει καλά που... έρχεται: «Ξέρω, ότι η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, που δεν σταματάει εδώ. Θα έχει και συνέχεια. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ανυπόμονος να δω (τους οπαδούς μας) από κοντά και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος που θα γίνω κομμάτι αυτής της ιστορικής ομάδας, που κάνει ξανά βήματα μπροστά».

Μάλιστα, έχει βρεθεί ξανά στην χώρα μας και θέλει να μάθει και ελληνικά: «Είχα έλθει στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια. Είχα επισκεφθεί την Αθήνα για τρεις ημέρες όταν είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω του «All Star game». Η φωτογραφία, που ανέβασα στο Instagram είναι από εκείνη τη φορά. Μου αρέσει πολύ βγάζω φωτογραφίες όταν βρίσκομαι σε ιστορικά μέρη όπως η Ακρόπολη. Και δεν είναι μόνο αυτό στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα. Επίσης, θέλω να μάθω και την γλώσσα. Ξέρω ότι το ελληνικό αλφάβητο είναι λίγο δύσκολο αλλά ελπίζω όπως έμαθα τα ιταλικά να μάθω και τα ελληνικά. Μου αρέσει να μορφώνομαι και να μαθαίνω νέες κουλτούρες».

Best of internet