Ξανά δίπλα στον Ερασιτέχνη η ΚΑΕ Ολυμπιακός

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Ξανά δίπλα στον Ερασιτέχνη η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ξανά δίπλα στον Ερασιτέχνη η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αποφάσισε να συνδράμει οικονομικά στον τμήμα του Ερασιτέχνη αφού πλέον θα ισχύει η κάρτα μέλους και η κάρτα φιλάθλου. 

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος λόγω υποχρεώσεων δεν παρέστησαν στο συνέδριο της Θύρας 7, ωστόσο έστειλαν την καλή είδηση επιβεβαιώνοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος.

Οι ιδιοκτήτες του μπασκετικού τμήματος ανακοίνωσαν πως από φέτος και στο μπάσκετ θα είναι αναγκαστική η κάρτα μέλους ή κάρτα φιλάθλου (ή και οι δύο). Σκοπός αυτής της απόφασης είναι η οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη αφού όλα τα συγκεκριμένα έσοδα θα πάνε στο ταμείο του Ερασιτέχνη.

Είτε η κάρτα μέλους είτε η κάρτα φιλάθλου θα είναι υποχρεωτική και φυσικά θα ισχύει μόνο μία φορά το χρόνο (δε θα υπάρχει δηλαδή επιπλέον χρέωση σε κάθε εισιτήριο, αλλά μόνο μία φορά το χρόνο).

Από φέτος επίσης οποιαδήποτε από τις δύο κάρτες θα μπορεί ο κάτοχος να παρακολουθεί δωρεάν όλα τα παιχνίδια όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη (γυναικείο μπάσκετ, πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών, στίβο, κολύμβηση, κ.α).

Να θυμίσουμε πως και όλα τα έσοδα της φετινής φιέστας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, διατέθηκαν στον Ερασιτέχνη.

Best of internet