Βασιλειάδης:«Να γίνουμε παρέα και να διεκδικήσουμε τίτλους»

Βασιλειάδης:«Να γίνουμε παρέα και να διεκδικήσουμε τίτλους»

Βασιλειάδης:«Να γίνουμε παρέα και να διεκδικήσουμε τίτλους»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Κώστας Βασιλειάδης, που τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του να διεκδικήσει τίτλους.

Αναλυτικά η συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

-Aπό τον ένα «δικέφαλο» στον άλλο; Πώς προέκυψε; Υπήρξαν φορές στο παρελθόν, που μίλησες με την ΑΕΚ, αλλά δεν τελεσφόρησε;
«Υπήρξε κάτι πέρσι το καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν κάτι ουσιαστικό. Γι’ αυτό και δεν προχώρησαν οι συζητήσεις. Μετά το τέλος της εφετινής περιόδου είναι αλήθεια, ότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και ξεκίνησαν οι συζητήσεις. Ήμασταν εξ αρχής σε καλό δρόμο και η συμφωνία ήλθε αρκετά εύκολα. Κι αυτό κυρίως διότι βρήκα απέναντι μου έναν άνθρωπο - τον κύριο Αγγελόπουλο - που μου μίλησε ανοιχτά και ξεκάθαρα. Μού είπε τι πιστεύει και τι σκέφτεται για την ομάδα. Και ο κόουτς έχει μεγάλο μερίδιο, επίσης, στην επίτευξη της συμφωνίας».

-Νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις ηγετικό ρόλο (και) στην ΑΕΚ;
«Φυσικά και νιώθω αλλά καλύτερα να μιλάμε για την ομάδα. Στόχος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα, μία παρέα, κάτι που ίσως έλειπε τα προηγούμενα χρόνια και με την ομαδικότητα και την σκληρή δουλειά να διεκδικήσουμε τίτλους».

-Έρχεσαι στην ΑΕΚ στον τρίτο χρόνο αναγεννησιακής της πορείας. «Εισπράττεις» αυτό το κλίμα αλλαγής στην ιστορική ομάδα;
«Ήταν θέμα χρόνου να μπει ένας άνθρωπος σ’ αυτή την ομάδα, να την ανεβάσει και να την κάνει ξανά πρωταγωνίστρια. Θέλει, όμως, καλές επιλογές παικτών. Εύχομαι εφέτος να γίνει σε μεγάλο βαθμό αυτό, και να μπορέσουμε όπως είπα και πριν να διεκδικήσουμε τίτλους».

-Οι εντυπώσεις σου από την συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο;
«Ο κύριος Αγγελόπουλος είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος και ευθύς. Από την αρχή αυτό μού άρεσε πολύ. Βρήκαμε μια φόρμουλα και σε πέντε λεπτά συμφωνήσαμε! Μού έδειξε, ότι αγαπάει την ομάδα και θέλει να την πάει ακόμα πιο ψηλά».

-Η γνώμη σου για τον κόουτς Ζντοβτς;
«Δεν έχω δουλέψει ποτέ με τον κόουτς, έχουμε παίξει όμως αντίπαλοι. Ξέρω ότι δίνει ιδιαίτερη βάση στην άμυνα. Νομίζω, ότι αυτό φάνηκε και στην περίοδο που τελείωσε, αφού άλλαξε η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο και βγήκε τρίτη. Την επόμενη περίοδο, πιστεύω ότι θα είμαστε ένα βήμα παραπάνω».

-Φαίνεσαι αισιόδοξος…
«Ναι, νομίζω πως με σωστή δουλειά, σωστή προετοιμασία μπορούμε. Προχωράμε όλοι μαζί. Μία ομάδα. Μία γροθιά. Και στα καλά και στα άσχημα. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται μέσα απ’ αυτό».

-Δίκαια η ΑΕΚ αναδείχθηκε τη χρονιά, που τελείωσε τρίτη;
«Ναι. Φυσικά. Με τέτοια δυναμικότητα και ρόστερ το περίμενα και τα κατάφερε. Αυτό δείχνει, ότι υπήρχε ταλέντο. Τη νέα χρονιά πιστεύω, ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

-Είθισται να ρωτάμε «ποιο είναι το μήνυμα, που θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ;
«Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Ξέρω, ότι είναι δύσκολο να γεμίσεις το ΟΑΚΑ, ωστόσο, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Είμαι σίγουρος, ότι θα γίνει μία σκληρή, μια δυνατή ομάδα, που θα τα δίνει όλα, και το βασικό δεν θα χάνει με κατεβασμένα τα χέρια, και πάντα θα παλεύει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα