Δεν πετάει μόνο ο Κάρι πράγματα στην εξέδρα (vids)

Δεν πετάει μόνο ο Κάρι πράγματα στην εξέδρα (vids)

bet365

Ο Στεφ Κάρι πέταξε τη μασέλα του στην κερκίδα στο Game 6, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που βγαίνει εκτός εαυτού και πετάει... αντικείμενα στους θεατές.

Εκτός του δυο σερί φορές MVP της σεζόν, ακόμη 4 παίκτες έχουν... ξεφύγει και έχουν πετάξει διαφόρων ειδών αντικείμενα προς τον κόσμο.

1. Πολ Πιρς (11 Γενάρη, 2011)

Οι Σέλτικς έπαιζαν στην Ιντιάνα με τους Πέισερς και ο Πολ Πιρς ξεκίνησε άσχημα το ματς με δυο γρήγορα φάουλ. Έφυγε έξαλλος προς τον πάγκο πετώντας μια... τσίχλα στις πρώτες σειρές της εξέδρας.

2. Ααρόν Μπρουκς (26 Νοέμβρη 2012)

Όταν ακόμη ήταν παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς ο βραχύσωμος point guard είδε την ομάδα του να χάνει διαφορά 13 πόντων στην 4η περίοδο και εν τέλει να χάνει το παιχνίδι και εκνευρίστηκε πετώντας κι αυτός την μασέλα του στην εξέδρα. Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

3. Ένες Κάντερ (9 Δεκεμβρίου 2015)

Ο νυν σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και άλλοτε των Γιούτα Τζαζ μιμήθηκε τους Κάρι και Μπρουκς και πέταξε κι αυτός την μασέλα του στην εξέδρα όταν του καταλογίστηκαν βήματα σε ένα παιχνίδι με τους Κινγκς. Τεχνική ποινή και πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

4. Όστιν Ρίβερς (29 Οκτωβρίου 2015)

Σε αντίθεση με όλους τους παραπάνω ο Ρίβερς προτίμησε να πετάξει κάτι λιγότερο... χρησιμοποιημένο όταν έχασε την ψυχραιμία του. Ο γιος του προπονητή των Κλίπερς πέταξε το μαξιλαράκι από την καρέκλα του χτυπώντας έναν άτυχο θεατή. Ως αποέλεσμα κλήθηκε να πληρώσει 25.000 δολάρια.

 

NBA Τελευταία Νέα