Ενδιαφέρονται για Ρόουζ οι Νικς!

Gazzetta team
Ενδιαφέρονται για Ρόουζ οι Νικς!

bet365

Στην κορυφή της λίστας του Τζεφ Χόρνατσεκ για την θέση του βασικού πλέι-μέικερ των Νικς της νέας σεζόν φαίνεται πως βρίσκεται ο Ντέρικ Ρόουζ των Μπουλς, με την ομάδα της Νέας Υόκρης να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του, μέσω ανταλλαγής.

«Ζεστοί» για την απόκτηση του Ντέρικ Ροουζ φαίνεται πως είναι οι Νιου Γιορκ Νικς, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτει από τον δημοσιογράφο του ESPN, Ίαν Μπέγκλι.

Οι Μπουλς φαίνονται διατεθειμένοι να συζητήσουν αυτό το καλοκαίρι το σενάριο ανταλλαγής του 27χρονου γκαρντ τους, τον οποίο ο νέο τεχνικός των Νικς, Tζεφ Χόρνετσεκ, «καλοβλέπει» την περίπτωση του, δεδομένου πως θα ήθελε να ενισχυθεί με έναν βασικό point-guard.

Ο Ρόουζ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν με 16.4 πόντους και 4.7 ασίστ και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Νικς, ωστόσο το ενδιαφέρον τους παραμένει μόνο φιλολογικό για την ώρα, ενώ σίγουρα ο GM της ομάδας του «Μεγάλου Μήλου», Φιλ Τζάκσον, δε θα συζητούσε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στα πιθανά ανταλλάγματα προς τους Μπουλς τόσο ο Καρμέλο Άντονι, όσο και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

 

NBA Τελευταία Νέα