«Θέλουμε πολύ να σηκώσουμε και ένα ευρωπαϊκό»

«Θέλουμε πολύ να σηκώσουμε και ένα ευρωπαϊκό»

Gazzetta team
«Θέλουμε πολύ να σηκώσουμε και ένα ευρωπαϊκό»

bet365

Την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου έθεσε ως μεγάλο στόχο για τη νέα σεζόν της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ στην πρώτη της χρονιά στην Α1, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση προς τιμήν των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών και να θέτει ως μεγάλο στόχο για τη νέα χρονιά τον ευρωπαϊκό τίτλο.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τη μεγάλη τους επιτυχία και την κατάκτηση του νταμπλ. Πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε μια ακόμα καλύτερη χρονιά. Τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει και το θέλουμε πολύ. Και θα προσπαθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας να στηρίξουμε αυτή την ομάδα, όσο περισσότερο μπορούμε, για να μπορέσουμε να σηκώσουμε και ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Από εκεί και πέρα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ότι θέλουμε να δείξουμε το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Και εύχομαι ό,τι καλύτερο για την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα