Kαββαδάς: «Κάτι καλό θα συμβεί!» (vid)

Kαββαδάς: «Κάτι καλό θα συμβεί!» (vid)

Kαββαδάς: «Κάτι καλό θα συμβεί!» (vid)

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς πιστεύει πως η Εθνική Ανδρών μπορεί να βγάλει ενέργεια στο παρκέ και πως κάτι καλό θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας και στην τρίτη του χρονιά τόνισε: «Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ στην Εθνική Ανδρών και είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα το να βρίσκεσαι εδώ. Νιώθω περηφάνεια, τιμή... Γνωρίζω νέους συμπαίκτες, αλλά βρισκόμαστε και με παλιότερους και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όσο με χρειάζεται η ομάδα».

Συνάντησες και αρκετά νέα πρόσωπα ερχόμενος... Δίνουν μια διαφορετική ενέργεια;

«Είναι μια πιο νεανική ομάδα, υπάρχουν πολλές αλλαγές φέτος. Έχουν έρθει διαφορετικά πρόσωπα, υπάρχουν μικρότερης ηλικίας παίκτες, έφυγαν παίκτες όπως ο Ζήσης και ο Σπανούλης, δεν θα αγωνιστεί ο Πρίντεζης... Πιστεύω στην ομάδα, πως μπορεί να βγάλει ενέργεια στο παρκέ, υπάρχει αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως κάτι καλό θα συμβεί».

-Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που η προετοιμασία έχει μεγαλύτερη διάρκεια, φέτος θα δώσετε μόνο ένα φιλικό εντός συνόρων (σ.σ. με την Τουρκία στις 23/6 18:15). Περιμένεις τον κόσμο να σταθεί και πάλι δίπλα σας;

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας όντως, μας πιέζει πάρα πολύ ο χρόνος φέτος και αυτό δεν είναι υπέρ μας. Θα δώσουμε μόνο ένα φιλικό εδώ και καλούμε τον κόσμο να έρθει, να μας στηρίξει, γιατί με τη φωνή του και χειροκρότημά του το πάθος του για τη χώρα που βρίσκεται σε αυτή σε μια δύσκολη κατάσταση εδώ και κάποια χρόνια βοηθάει κι εμάς. Θα είναι καλό για όλους μας να δούμε μπροστά και να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα