Μια «ανάσα» από την ΑΕΚ ο Βασιλειάδης

Μια «ανάσα» από την ΑΕΚ ο Βασιλειάδης

Μια «ανάσα» από την ΑΕΚ ο Βασιλειάδης

bet365

Πολύ κοντά στην επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό της ΑΕΚ είναι ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την Ένωση.

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει για τα καλά τον σχεδιασμό της εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και μετά τις δυο κινήσεις με Ζαουάντ Ουίλιαμς και Νίκολα Ιβάνοβιτς, αλλά και την ανανέωση του Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και τον Κώστα Βασιλειάδη.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της Basket League ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ισπανική Ομπραντόιρο, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την Ένωση και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta, είναι μια... ανάσα από το να υπογράψει.

Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν, συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, ο Γιούρι Ζντοβτς εξήγησε στον Βασιλειάδη τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων.

Είναι θέμα... ωρών πλέον μέχρι να ακολουθήσει και η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον 32χρονο γκαρντ.

Παίξε νόμιμα με τις καλύτερες αποδόσεις στη Vistabet!

Πρόκειται για μια κίνηση, η οποία εκτός από την δεδομένη ποιότητα, θα προσδώσει και σημαντική εμπειρία στην προσπάθεια της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα