Εκτός προετοιμασίας, αλλά εντός προολυμπιακού ο Σλούκας

Εκτός προετοιμασίας, αλλά εντός προολυμπιακού ο Σλούκας

Gazzetta team
Εκτός προετοιμασίας, αλλά εντός προολυμπιακού ο Σλούκας

bet365

Παρότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κώστα Σλούκα δεν είναι ενθαρρυντικά τα δεδομένα με τη συμμετοχή του στο προολυμπιακό τουρνουά δεν αλλάζουν.

Πράγματι ο διεθνής γκαρντ έχει αρκετά σοβαρό ερεθισμό στην πελματιαία απονεύρωση, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δε θα είναι μέρος της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος της Φενέρμπαχτσε θα χρειαστεί σίγουρα δυο εβδομάδες ξεκούρασης προκειμένου να αποθεραπευτεί, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει όλην την προετοιμασία, αλλά και τα τρία φιλικά της Εθνικής ομάδας.

Παρόλα αυτά, δεν έχει εκφράσει επιθυμία προς την Ομοσπονδία, ώστε να απέχει από την διοργάνωση και έτσι το τεχνικό τιμ τον υπολογίζει.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής πιστεύει πολύ στις δυνατότητες και στην εμπειρία του παίκτη που είναι διατεθειμένος όχι μόνο να τον περιμένει, αλλά και να τον συμπεριλάβει στην 12άδα ακόμη κι αν δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα πρώτα ματς του Προολυμπιακού.

Όπως και να 'χει η κατάσταση του Σλούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι καλή, ωστόσο μετά το πέρας των δυο εβδομάδων θα μπορεί να επανεκτιμηθεί και να γνωρίζουμε τελικά κατά πόσο θα ενισχύσει την Εθνική ή όχι.

Η επιθυμία πάντως και των δυο πλευρών είναι δεδομένη...

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα