Κάλεσμα για οικονομική στήριξη από τον Φάρο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κάλεσμα για οικονομική στήριξη από τον Φάρο

Κάλεσμα για οικονομική στήριξη από τον Φάρο

Ο Φάρος Κερατσινίου βρίσκεται σε αναζήτηση οικονομικών πόρων ενόψει της συμμετοχής του στη Basket League και απήυθυνε κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ανακοίνωση:

«Ως επιστέγασμα της  ονειρεμένης πορείας των τελευταίων χρόνων, που σημαδεύτηκε από  την ύψιστη τιμή της συμμετοχής μας στον φετινό τελικό του κυπέλλου Ελλαδος, πριν λίγες μέρες πανηγυρίσαμε την άνοδο μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι και το γυναικείο μας τμήμα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία, συνειδητοποιεί, ότι ο Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανήκει στο ίδιο club των πέντε πολύ μεγάλων ελληνικών συλλόγων που έχουν ομάδες στις δύο κορυφαίες κατηγορίες καλαθοσφαίρισης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση εξέτασε τα νέα δεδομένα και τις νέες απαιτήσεις  που προκύπτουν.

Κοινή πρόθεση όλων των μελών του, είναι να εξακολουθήσει ο σύλλογος να κάνει υπερήφανους τους φίλους του και να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη σε όλη την Ελλάδα. Για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος και για να μπορέσει ο σύλλογος  να συνεχίσει με τις ίδιες αρχές που διέπουν την λειτουργία του και αφορούν τον σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη και την φερεγγυότητα, απαραίτητη προυπόθεση είναι η συμμετοχή των φίλων του.

Για αυτό και τα μέλη του Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισαννα προσκαλέσουν  κάθε έναν και κάθε μία που ενδιαφέρεται να ενισχύσει και να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος για να καθιερωθεί στην ελιτ του ελληνικού μπάσκετ.

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε τις αμέσως επόμενες μέρες στα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στην γραμματεία που θα λειτουργεί στην έδρα μας το κλειστό γυμναστήριο Π. Νικολαιδης τα απογεύματα από τις 18.30 έως τις 20.30.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ».

Best of internet