Έτοιμος κι ο Παπανικολάου για το AegeanBall Festival!

Έτοιμος κι ο Παπανικολάου για το AegeanBall Festival!

Gazzetta team
Έτοιμος κι ο Παπανικολάου για το AegeanBall Festival!

bet365

Νέο μεγάλο όνομα στο AegeanBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη, αφού όπως έγινε γνωστό, στη Σύρο θα βρεθεί κι ο Κώστας Παπανικολάου!

Αναλυτικά:

Οι ανακοινώσεις των διάσημων καλεσμένων του AegeanBall Festival συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό! Σήμερα η σκυτάλη περνάει στον Κώστα Παπανικολάου! Ο “Παπ” μπορεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο, δεν μπορούσε να αρνηθεί την παρουσία του στη Σύρο.

Ο back to back Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο NBA, μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr για το όραμα του συμπαίκτη του, Γιώργου Πρίντεζη, που υλοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του ΕΟΤ και στο οποίο θα προσπαθήσει να συμβάλει τα μέγιστα.

Είμαι από τα πρώτα άτομα που έμαθαν για την προσπάθεια και είναι αυτονόητο ότι θα συμμετέχω. Ήδη έχει γίνει καταπληκτική δουλειά. Ακόμη και για μένα είναι εντυπωσιακό να βλέπω αυτή την παρέλαση ονομάτων σε ένα 3×3 που γίνεται στην Ελλάδα. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνει διεθνής δεσμός και ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις Κυκλάδες και την Ελλάδα, όλα τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς, είμαι τραυματίας και έχασα τη συμμετοχή μου στην Εθνική και την ευκαιρία να βοηθήσω την Ελλάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον έχω το μυαλό μου στην αποθεραπεία μου, ώστε να γυρίσω υγιής όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θα είμαι σίγουρα στη Σύρο! Δε το συζητάω! Και μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε να μπορώ να συμμετέχω σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια ακόμη πιο ενεργά.”

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα