Ο μικρός Νίκος που έδωσε δύναμη στην Εθνική! (pics & vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΟΚ

Ο μικρός Νίκος που έδωσε δύναμη στην Εθνική! (pics & vid)

Ο μικρός Νίκος που έδωσε δύναμη στην Εθνική! (pics & vid)

Ο 9χρονος Νίκος Καρανάσιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο τ' άφησε όλα πίσω του και πέρασε μερικές όμορφες στιγμές χαράς στο πλευρό των διεθνών μας!

Αναλυτικά:

Κάποιες φορές σκέφτεσαι πως πρέπει να είσαι δυνατός, να δώσεις δύναμη, μόνο για συνειδητοποιήσεις πως τελικά, όταν η συνάντηση φτάσει στο τέλος της, αυτός που έχει πάρει δύναμη είσαι εσύ.

Το ίδιο έγινε και χθες στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας. Ο 9χρονος Νίκος Καρανάσιος όταν πάτησε το παρκέ είχα αφήσει πίσω του το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και χάρισε σε όλους μας το πιο πλατύ χαμόγελο με τη βοήθεια, το χειροκρότημα και την αγάπη των συμμαθητών του από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, αλλά και όλων των μελών της Εθνικής Ανδρών. Πήρε την μπάλα στα χέρια του, κάρφωσε, φόρεσε... φουστανάκι τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και η βερμούδα του έγινε.. συλλεκτική, αφού εκεί ήθελε να υπογράψουν όλοι οι παίκτες. Το δικό του «ευχαριστώ» ίσως τελικά να μην ακούγεται και τόσο σωστό. Γιατί το «ευχαριστώ» έχει αντίστροφη πορεία: Από εμάς προς αυτόν. Νίκο σε ευχαριστούμε για την παρέα, για το χαμόγελο, για τα λουλούδια που μαζί με τη Δανάη μας προσφέρατε και περιμένουμε να σε δούμε γρήγορα και πάλι κοντά μας. Κι εσένα και τους μοναδικούς γονείς σου και τη δασκάλα σου, την κυρία Ντόρα και φυσικά όλους τους συμμαθητές σου που βρίσκονται κοντά σου!

Best of internet