Τελειώνει από το Μιλάνο ο Τζεντίλε, γράφουν για Μπαρτσελόνα στην Ισπανία!

Φάνης Παναγιώτου
Τελειώνει από το Μιλάνο ο Τζεντίλε, γράφουν για Μπαρτσελόνα στην Ισπανία!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΑ7 Μιλάνο επιβεβαίωσε ότι πολύ δύσκολα ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα συνεχίσει στην ομάδα, ενώ στην Ισπανία γράφουν για ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόταση της Μπαρτσελόνα!

«Αυτό, ίσως να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την ομάδα», δήλωσε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, με τον Λίβιο Πρόλι να τον... επιβεβαιώνει: «Ο Τζεντίλε; Νομίζω πως ο κύκλος του στο Μιλάνο έκλεισε. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, νομίζω πως θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, περισσότερο στην Ευρώπη παρά στο ΝΒΑ. Το συμβόλαιο του περιλαμβάνει buy out. Ευελπιστώ σε ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής, αλλά κρίνοντας από όσο τον ξέρω, πιστεύω πως θα αποχωρήσει!»

Πού βρίσκεται το μέλλον του γιου του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού, Νάντο Τζεντίλε; Οι Χιούστον Ρόκετς έχουν τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ και μόνο απίθανο δεν κρίνεται το σενάριο να τον δούμε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού από τη νέα σεζόν, ωστόσο στην Ισπανία γράφουν και για πρόταση της Μπαρτσελόνα! Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόταση υπολογίζεται στα 7 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια (σ.σ. μαζί με τη φορολογία που είναι πάνω από 50% στην Καταλωνία), χωρίς ακόμα να υπάρχει κάτι επίσημο.

 

Τελευταία Νέα