Αφιέρωμα της FIBA στον Χαραλαμπόπουλο (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Αφιέρωμα της FIBA στον Χαραλαμπόπουλο (vid)

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παρά το νεαρό της ηλικίας του κλήθηκε από τον Φώτη Κατσικάρη ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά κι η Παγκόσμια Ομοσπονδία φιλοξενεί αφιέρωμα στο νέο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ.

Το αφιέρωμα της FIBA ξεκινά αναφέροντας ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει ήδη λάμψει με τις μικρές Εθνικές κι είναι ο μεγαλύτερος λόγος που οι φίλοι της Ελλάδας μπορούν να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον!

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και δήλωσε αρχικά: «Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν περίμενα να κληθώ. Αλλά πρέπει να μείνω ήρεμος. Είναι δύσκολο να το συνηδητοποιήσεις. Νιώθω πολύ πολύ χαρούμενος. Εννοείται πως οι πρώτοι που κάλεσα μετά τα ευχάριστα νέα ήταν οι γονείς μου...»

Για να συνεχίσει: «Έχω πάρα πολλά να κερδίσω. Για εμένα, το καλοκαίρι σημαίνει Εθνική! Τόσο απλό. Εύχομαι τα καλοκαίρια μου να συνεχίσουν να είναι... γαλανόλευκα για πολλά χρόνια ακόμα! Αγαπώ το μπάσκετ, λατρεύω να παίζω για τη χώρα μου! Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό...»

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα