Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω τίποτα με τον Γκάλη...»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω τίποτα με τον Γκάλη...»

Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω τίποτα με τον Γκάλη...»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για τη συνάντηση της θρυλικής ομάδας του 87' και παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως: «Δεν έχω τίποτα με τον Γκάλη...»

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ στον Arena FM:

«Το μπάσκετ το 87’ ήταν η ατμομηχανή που παρέσυρε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα. Κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά τρώγοντας ήρθε η όρεξη. Δυο φορές να κερδίζεις την τότε Γιουγκοσλαβία και την Σοβιετική Ένωση ήταν μοναδικό επίτευγμα.

Η παρουσία και η φωνή του Συρίγου συνδέθηκε άμεσα με τον άθλο αυτόν Η απουσία του είναι αισθητή. Το μπάσκετ ήταν έτοιμο και συνέχισε και με άλλες πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Συναντηθήκαμε με την οικογένεια, την παρέα του 87 χτες. Θυμηθήκαμε το χθες και στείλαμε ένα μήνυμα ενότητας. Δεν πρόκειται να σταθώ στην απουσία του Γκάλη. Δε στεκόμαστε στις απουσίες, γιατί έτσι αδικούμε τους παρόντες.

Εφόσον τα οικονομικά το επιτρέψουν θα κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο του χρόνου στα 30 χρόνια, που θα αφήσει εποχή. Πρέπει να έχουμε και τη συνδρομή της Πολιτείας που τώρα δεν υπάρχει.

Εγώ με το «πωλείται» του ΟΑΚΑ έχω αντιπαράθεση. Δεν επιτρέπεται στο ξεπούλημα του γηπέδου. Ήταν προσπάθεια αποπροσανατολισμού αυτό που έγινε με τον Γκάλη. Δεν έχω αντίρρηση εγώ. Δεν έχω τίποτα με τον Γκάλη. Θα έπρεπε να δίνουμε το όνομα της ομαδικότητας.

Και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα μπούνε σε ομίλους του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη θα πάρουν 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή τους και μόνο, κάτι που είναι μια σημαντική ενίσχυση.

Ο Φασούλας βεβαίως θα μπει στο χολ οφ φέιμ της ΦΙΜΠΑ αφού πρόσφερε και στα κοινά ως δήμαρχος. Πιστεύω θα γίνει και ο Γιαννάκης μέλος. Ο πρώτος που μπήκε ήταν ο Γκάλης».

Best of internet