ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ντε Κολό τριετίας! (pics)

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ντε Κολό τριετίας! (pics)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ντε Κολό τριετίας! (pics)

Η ΤΣΣΚΑ έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Νάντο Ντε Κολό στη Μόσχα κι εν τέλει τα κατάφερε!

Σπουδαία κίνηση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Νάντο Ντε Κολό! Για τρία χρόνια υπέγραψε ο Γάλλος γκαρντ, που θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη!

Ο Νάντο Ντε Κολό έρχεται από εντυπωσιακή χρονιά, καθώς ήταν MVP στη Euroleague, πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σκόρερ του Final 4, βοηθώντας τα μέγιστα την ΤΣΣΚΑ να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ αναδείχθηκε και MVP στη VTB League!

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε σχετικά: «Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για τον Νάντο. Πάντα προσαρμόζεται άμεσα στον ρόλο που του ζητούν οι προπονητές του. Είναι πολύ σημαντικός για την επιτυχία που είχαμε όλοι μαζί. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον κρατήσουμε για τρία χρόνια ακόμα. Εύχομαι στον ίδιο και την οικογένεια του υγεία και να επιστρέψουν στη Μόσχα με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Έχουμε ήδη μιλήσει και είπαμε ξανά για το μήνυμα που υπήρχε στα μπλουζάκια του πρωταθλητή: “πεινασμένοι για περισσότερα”! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι τη νέα χρονιά...»

Best of internet