ΛεΜπρον Τζέιμς: Βλέπει… Νονό, ζήτησε μανίκια!

Φάνης Παναγιώτου
ΛεΜπρον Τζέιμς: Βλέπει… Νονό, ζήτησε μανίκια!

bet365

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς εμφανίστηκαν με… μανίκια στο Game 5 της σειράς των Τελικών με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς!

Μέσα στη σεζόν, είχαμε δει τον ΛεΜπρον Τζείμς να σκίζει την εμφάνιση με μανίκια. Τον ενοχλούσε κι οι Καβς την προσάρμοσαν στα δεδομένα του ηγέτη της τους.

Και φαίνεται ότι ο King έχει αλλάξει τελείως τη στάση του προς τις συγκεκριμένες εμφανίσεις. Στο σημείο που ζήτησε να τις φορέσει η ομάδα του στο Game 5 με τους Ουόριορς!

Ναι, ήταν απόφαση του ίδιου του ΛεΜπρον κι εν τέλει δικαιώθηκε! Ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του πραγματοποίησαν φοβερή εμφάνιση και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά με τους Πολεμιστές. Μάλιστα, με το αποτέλεσμα αυτό, το Κλίβελαντ ανέβασε στο 5-1 το φετινό ρεκόρ του με τις συγκεκριμένες εμφανίσεις! Η μοναδική ήττα ήρθε με απόντα στον ΛεΜπρον, ο οποίος με τα… μανίκια μετράει 29.2 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ κατά μέσο όρο, με ποσοστό ευστοχίας 54.4%!

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο Τζέιμς έχει ήδη παρακολουθήσει 6 φορές τον… Νονό στη διάρκεια των playoffs! O ΛεΜπρον το κάνει αυτό, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα πιο συγκεντρωμένος και το έκανε ξανά, πριν από τον πέμπτο Τελικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα