Πώς ο Παπαγιάννης επηρεάζει το σχεδιασμό (pic)

Πώς ο Παπαγιάννης επηρεάζει το σχεδιασμό (pic)

Γιάννης Ράμμας
Πώς ο Παπαγιάννης επηρεάζει το σχεδιασμό (pic)

bet365

Οι προπονήσεις ενώπιον αρκετών ομάδων του ΝΒΑ έχουν ανεβάσει τις μετοχές του Γιώργου Παπαγιάννη εν όψει draft, το οποίο εν τέλει ο Παναθηναϊκός θα παρακολουθήσει μ' ενδιαφέρον.

Εδώ και χρόνια ο Παναθηναϊκός ποντάρει στο ελληνικό ταλέντο κι είναι δεδομένο πως περισσεύει στην περίπτωση του Γιώργου Παπαγιάννη γι' αυτό κι απ' το 2014 τον έχει στις τάξεις του. Μόνο που πλέον είναι πιθανό να τον δει ν' αποχωρεί πολύ νωρίτερα απ' ό,τι ορίζει το συμβόλαιό τους. Ο όρος του NBA out του επιτρέπει ν' αναζητήσει τ' όνειρο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κι ακριβώς αυτό κάνει τις τελευταίες ημέρες.

Με το draft προγραμματισμένο στις 23/6 διατηρούσε το δικαίωμα ν' αποσύρει τη συμμετοχή του μέχρι 10 ημέρες νωρίτερα (χθες), αλλά μετά απ' τα πρόσφατα workouts ενώπιον αρκετών ομάδων δεν ευελπιστεί σε μία οποιαδήποτε θέση, αλλά στον πρώτο γύρο. Το ενδιαφέρον τους προς αυτόν ήδη έχει αρχίσει να 'χει αντίκτυπο και στα διάφορα mock drafts με πιο χαρακτηριστική την άνοδό του απ' το #50 στο #40 της έγκυρης αμερικανικής ιστοσελίδας draftexpress.com και δεν αποκλείεται η συνέχεια να 'ναι ανάλογη.

Έτσι ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλη επιλογή απ' το να παρακολουθεί τις εξελίξεις, αφού πλέον η διαδικασία του draft επηρεάζει και το σχεδιασμό.

Όπως φάνηκε και στους Τελικούς της Α1, ο Αργύρης Πεδουλάκης τον υπολογίζει αρκετά, αλλά, αν καταφέρει τόσο να επιλεγεί ψηλά όσο και να κερδίσει ένα συμβόλαιο, θα βρεθεί ν' αναζητά έναν ψηλό είτε με τα χαρακτηριστικά του είτε όχι. Ακόμη έναν, για την ακρίβεια, αφού η υπόθεση του Κρις Σίνγκλετον παραμένει στάσιμη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα