Ο Μαρκόπουλος και... το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Ο Μαρκόπουλος και... το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μπαίνει στον όγδοο συνεχόμενο χρόνο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας εκτός από τον Κώστα Χαραλαμπίδη θα έχει και τους Παντελή Μπούτσκο και Μπάμπη Καραΐσκο.

Ο Μαρκόπουλος και... το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

«Στον όγδοο συνεχόμενο -και δέκατο συνολικά- χρόνο της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μπαίνει ο Σούλης Μαρκόπουλος, με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17. Ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, έχοντας ήδη συμπληρώσει 344 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) στον πάγκο του «Δικεφάλου» και τον αριθμό ρεκόρ των 672 αγώνων ως πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλον προπονητή στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος ξεκινά την νέα σεζόν, έχοντας στο πλευρό του τον Παντελή Μπούτσκο, τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ενώ στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα συμμετέχει και ο νεαρός προπονητής Μπάμπης Καραΐσκος.
 
Ο Παντελής Μπούτσκος είναι στο πλευρό του Σούλη Μαρκόπουλου από το ξεκίνημα της τελευταίας του θητείας στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Απόφοιτος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την προπονητική και στον ΠΑΟΚ βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν 2009-10.
 
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ολοκλήρωσε, με άδοξο είναι η αλήθεια τρόπο, την αθλητική του καριέρα και μαζί μία σημαντική διαδρομή για περισσότερα από 20 χρόνια στα γήπεδα του μπάσκετ. Με την ανακοίνωση της απόφασής του να σταματήσει το μπάσκετ, γύρισε και τη νέα σελίδα, ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ την προπονητική του καριέρα.
 
Το νεότερο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, ο γεννημένος στις 10/2/1992 Μπάμπης Καραΐσκος, ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ενώ υπήρξε διεθνής με την Εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων. Από το 2013 είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program και είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση.  
 
*Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον προπονητή Χρήστο Νίκου. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα την σεζόν 2015-16 και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει το paokbc.gr.

Best of internet