Καλαμπόκης: «Δεν θα αφήσω τους Πρίντεζη, Ζήση και Παπαλουκά να κερδίσουν»

Gazzetta team
Καλαμπόκης: «Δεν θα αφήσω τους Πρίντεζη, Ζήση και Παπαλουκά να κερδίσουν»

bet365

Ο Γιάννης Καλαμπόκης... αποδέχτηκε την πρόκληση του Γιώργου Πρίντεζη και χαρακτήρισε καταπληκτική την ιδέα τη δημιουργία του event του που έχει και φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο AegeanBall Festival θα βρεθεί κι ο Γιάννης Καλαμπόκης που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου κι ο ίδιος δήλωσε: «Πιστεύω ότι αυτή η καταπληκτική ιδέα του Γιώργου για την υλοποίηση αυτού του υπέροχου αθλητικού event θα γίνει θεσμός και θα είναι μία μπασκετική διοργάνωση για πάντα. Φυσικά, τον συγχαίρω για τον φιλανθρωπικό σκοπό, στο οποίο σκέφτηκε να προσφέρει μέρος των εσόδων. Θα είμαι και εγώ εκεί! Και μαζί με το αγωνιστικό έπαθλο του 3×3, θα διεκδικήσω και το έπαθλο του διαγωνισμού skill challenge. Δεν θέλω να αφήσω τους άλλους τρεις, τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη), τον Νίκο (σ.σ. Ζήση) και τον Θοδωρή (σ.σ. Παπαλουκά), να κερδίσουν. Σας περιμένουμε όλους να έρθετε!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα