Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Μπουρούση για την επέτειο του '87 (pic)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Μπουρούση για την επέτειο του '87 (pic)

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Μπουρούση για την επέτειο του '87 (pic)

Η 14/6 δεν είναι μία συνηθισμένη ημέρα. Όχι απ' το 1987 και μετά. Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν αδύνατον να μην την έχει κυκλωμένη κι αναφέρθηκε σε όλα όσα συναισθήματα του γεννά κάθε φορά.

Διαβάστε το ανατριχιαστικό μήνυμά του στο Instagram, το οποίο φρόντισε να συνδυάσει μ' ένα ξεχωριστό κολάζ: Τη Εθνική Ομάδα του '87 με αυτή του '05, αμφότερες χρυσές, και στο βάθρο, και στις καρδιές όλων των Ελλήνων:

«Κάποτε ανέβηκαν στην κορυφή και έδειξαν σε εμάς πως γίνεται,πως αν πιστεύεις μπορείς να τα καταφέρεις, πως δεν υπάρχει «μικρός» και «μεγάλος» στον αθλητισμό. Ακολουθήσαμε το δικό τους δρόμο και φτάσαμε κι εμείς στη δική μας κορυφή με την ίδια αγάπη για το μπάσκετ, για τη χώρα μας , για την Εθνική Ομάδα που μας οδήγησε όλα αυτά τα καλοκαίρια να ενώνουμε τα χέρια στο κέντρο του γηπέδου και να φωνάζουμε «Ελλάς!» με όλη τη δύναμη όχι της φωνής, αλλά της ψυχής μας. Το μεγάλο μας όνειρο και «θέλω» είναι να ακολουθήσουν αυτόν τον ίδιο δρόμο και τα παιδιά που έρχονται, τα παιδιά που θα ακολουθήσουν. Θέλουμε κάποια στιγμή να γίνουμε εμείς μάρτυρες του δικού τους χορού, όταν θα βάζουν τα χέρια ο ένας στον ώμο του άλλου, στο κέντρο κάποιου γηπέδου... Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το «Ελλάς» που μπορεί να φωνάζουν 12 παίκτες, αλλά αγγίζει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων...».

 

Κάποτε ανέβηκαν στην κορυφή και έδειξαν σε εμάς πως γίνεται,πως αν πιστεύεις μπορείς να τα καταφέρεις, πως δεν υπάρχει «μικρός» και «μεγάλος» στον αθλητισμό. Ακολουθήσαμε το δικό τους δρόμο και φτάσαμε κι εμείς στη δική μας κορυφή με την ίδια αγάπη για το μπάσκετ, για τη χώρα μας , για την Εθνική Ομάδα που μας οδήγησε όλα αυτά τα καλοκαίρια να ενώνουμε τα χέρια στο κέντρο του γηπέδου και να φωνάζουμε «Ελλάς!» με όλη τη δύναμη όχι της φωνής, αλλά της ψυχής μας. Το μεγάλο μας όνειρο και «θέλω» είναι να ακολουθήσουν αυτόν τον ίδιο δρόμο και τα παιδιά που έρχονται, τα παιδιά που θα ακολουθήσουν. Θέλουμε κάποια στιγμή να γίνουμε εμείς μάρτυρες του δικού τους χορού, όταν θα βάζουν τα χέρια ο ένας στον ώμο του άλλου, στο κέντρο κάποιου γηπέδου... Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το «Ελλάς» που μπορεί να φωνάζουν 12 παίκτες, αλλά αγγίζει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων...

A photo posted by @bourou9 on

Best of internet