Κουφός: Θέλω Ζήση, Σπανούλη και Διαμαντίδη στην Εθνική (vid)

Κουφός: Θέλω Ζήση, Σπανούλη και Διαμαντίδη στην Εθνική (vid)

Gazzetta team
Κουφός: Θέλω Ζήση, Σπανούλη και Διαμαντίδη στην Εθνική (vid)

bet365

Ο Βασίλης Σκουντής είναι την τελευταία εβδομάδα στην Αμερική (και έβγαλε τη φωτογραφία της χρονιάς), για να μεταδώσει τους τελικούς του ΝΒΑ και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον Κώστα Κουφό, στο σπίτι του στο Κάντον του Οχάιο, λίγες ώρες προτού αναχωρήσει για την Αθήνα, με τη μαμά Καίτη και τη γιαγιά του, Ανθούλα!

Ο Βασίλης και ο Κώστας είπαν πολλά, που θα τα δείτε στην εκπομπή "Pick n' Roll" του OTE TV, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η «ιδέα» του Έλληνα σέντερ αναφορικά με τον... 13ο παίκτη που θα επιλέξει ο Φώτης Κατσικάρης μαζί του.

Η αλήθεια είναι ότι για να γίνει πράξη η επιθυμία του Mr Koufos θα χρειαστεί και 13ος και 14ος και 15ος, αλλά είναι τόσο «δελεαστική» η πρότασή του, που για χάρη της η FIBA, θα ήταν ικανή να αλλάξει τους κανονισμούς και να κατεβεί η Επίσημη Αγαπημένη με 15άδα στο προΟλυμπιακό!

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Δείτε τον Κώστα και ετοιμάστε τα δικά σας βίντεο και τις δικές σας φωτογραφίες, γιατί ο διαγωνισμός της Εθνικής, #13οsPaiktis (σε Facebook, Twitter και Instagram), «τρέχει» και «ψάχνει» τον τυχερό που θα πάει στο Τορίνο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα