ΛεΜπρόν: «Δεν επέστρεψα μόνο για τον τίτλο»

ΛεΜπρόν: «Δεν επέστρεψα μόνο για τον τίτλο»

bet365

Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος για τους Καβαλίερς δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο Κλίβελαντ.

Οι Καβαλίερς παίζουν τη... ζωή τους τα ξημερώματα (14/6, 4:00), ωστόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τόνισε πως ακόμη κι αν δεν κατακτηθεί ο τίτλος θα είναι εντάξει με τον εαυτό του γιατί έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

«Για μένα, από μπασκετικής πλευράς, είναι φυσικά ένας από τους λόγους που επέστρεψα, αλλά όχι ο πιο βασικός. Δεν ήταν ο μοναδικός και φυσικά δεν ήταν μόνο ένας λόγος που με έκανε να επιστρέψω», ανέφερε αρχικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Είναι και εξωαγωνιστικοί λόγοι. Τα όσα κάνω με το ίδρυμά μου και η αλληλεπίδρασή μου με τους νέους, τα οποία μπορούν μεν να γίνουν και από μακριά, αλλά όταν είσαι εκεί είναι τελείως διαφορετικό και αποκτά πολύ μεγαλύτερο νόημα για τα παιδιά που σε έχουν ως πρότυπο», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στους τελικούς του ΝΒΑ, λέγοντας:

«Κερδίζεις, χάνεις ή έρχεσαι ισόπαλος, δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά είμαι εντάξει με τον εαυτό μου γιατί έχω δώσει ότι καλύτερο μπορούσα. Ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι πως είμαι ευλογημένος που έχω πάρει μέρος σε 7 τελικούς και ελπίζω να μπορέσω να παίξω σε ακόμη περισσότερους στο μέλλον»

 

NBA Τελευταία Νέα