Χαραλαμπόπουλος: «Ονειρεύομαι μια θέση στην 12άδα»

Χαραλαμπόπουλος: «Ονειρεύομαι μια θέση στην 12άδα»

Χαραλαμπόπουλος: «Ονειρεύομαι μια θέση στην 12άδα»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών από τον Φώτη Κατσικάρη και τόνισε πως ονειρεύεται μια θέση στην 12άδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τελείως διαφορετικό συναίσθημα, διαφορετικές εμπειρίες και προετοιμασίες. Φυσικά ονειρεύομαι μια θέση στη 12άδα, αλλά είναι μια ομάδα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Η προετοιμασία γίνεται τώρα. Η προετοιμασία γίνεται τώρα, από νέος γίνομαι άνδρας και πρέπει να αντεπεξέλθω σε αυτό. Εκεί ζορίζονται τα παιδιά στην ηλικία μου. Μακάρι να τα καταφέρω. Είμαι χαρούμενος. Πιστεύω ότι η θέση που μου έχει δοθεί είναι πολύ σημαντική..

Στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και τα άλλα θα έρθουν στην πορεία. Η κληρονομιά της Εθνικής είναι πάντα βαριά, όποιοι παίκτες κι αν περάσουν, όποιοι κι αν παίζουν. Ένας κύκλος κλείνει, ανοίγει ένας καινούργιος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα