Μάντζαρης: «Να φέρουμε κι εμείς ανάλογες επιτυχίες»

Μάντζαρης: «Να φέρουμε κι εμείς ανάλογες επιτυχίες»

Μάντζαρης: «Να φέρουμε κι εμείς ανάλογες επιτυχίες»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως η Εθνική έχει μέλλον και πως μπορεί να μην υπάρχει μεγάλη εμπειρία στην ομάδα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κάτι.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Σίγουρα είναι μια ανανεωμένη Εθνική, νιώθω και εγώ... λίγο μεγάλος. Αυτό δείχνει ότι η Εθνική έχει μέλλον, παιδιά με ταλέντο κι ενέργεια που μπορούν να την φέρουν στις επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα είναι το τώρα. Δεν έχουμε τόση εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με το ταλέντο και την εμπειρία των πιο παλιών πιστεύω θα βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα, να πάμε στο Τορίνο να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε.

Αυτή η Εθνική έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί. Να πηγαίνει στο βάθρο. Τα τελευταία χρόνια δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τα παιδιά για όσα προσέφεραν, έδωσαν μια βαριά κληρονομιά στους επόμενους. Θέλουμε να φέρουμε κι εμείς ανάλογες επιτυχίες.

Έχουμε παιδιά με πολλά φυσικά προσόντα, αλτικά, γρήγορα, ψηλά. Αυτό το μπάσκετ θα μας ταιριάξει, είναι το στοιχείο που θα προσθέσει ο κόουτς για να μας οδηγήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν».

Best of internet