Το… πρώτο match ball των Ουόριορς στον OTE TV!

Gazzetta team
Το… πρώτο match ball των Ουόριορς στον OTE TV!

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έκαναν το 3-1 στη σειρά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και μπροστά τους (14/06, 04:00) έχουν την πρώτη ευκαιρία για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα! Ζωντανά κι αποκλειστικά στο OTE Sport 4HD το Game 5 της σειράς των Τελικών του ΝΒΑ!

Μετά τις δύο εύκολες νίκες που πανηγύρισαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην Oracle Arena, ήρθε η απάντηση των Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι επικράτησαν των αντιπάλων τους στο Game 3 και μείωσαν τη σειρά σε 2-1.

Οι Πολεμιστές, όμως, βρήκαν τον τρόπο να… αποδράσουν από το Κλίβελαντ στον τέταρτο Τελικό, έκαναν το 3-1 και πλέον έχουν μπροστά τους τρεις ευκαιρίες για τη μία νίκη που ψάχνουν, προκειμένου να στεφθούν Πρωταθλητές για δεύτερη σερί χρονιά!

Η πρώτη είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Τρίτης (14/06, 04:00) και θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά κι αποκλειστικά στο OTE Sport 4HD, σε περιγραφή του Βασίλη Σκουντή και του Ρήγα Δάρδαλη, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Oracle Arena για το Ουόριορς - Καβαλίερς!

Η ομάδα του Στιβ Κερ θα παραταχθεί με μία σημαντική απουσία. Ο Ντρέιμοντ Γκριν χρεώθηκε εν τέλει με αντιαθλητικό φάουλ για χτύπημα στον ΛεΜπρον Τζέιμς στη διάρκεια του τέταρτου Τελικού κι αυτομάτως αποβλήθηκε από το Game 5.

Ο Γκριν είναι ο πρώτος ριμπάουντερ των Ουόριορς με 9.5 κατά μέσο όρο, ενώ είναι κι ο κορυφαίος πασέρ, με 7.4 ασίστ ανά παιχνίδι! Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μιλάμε για μία κομβική απουσία, ωστόσο όσο υπάρχουν ο Στεφ Κάρι (30.1 πόντοι μ.ο.) κι ο Κλέι Τόμπσον (22.1 πόντοι μ.ο.) οι Πολεμιστές φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί!

Από την άλλη, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θα προσπαθήσουν για το ακατόρθωτο, αφού καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει από το 3-1 σε Τελικούς ΝΒΑ! Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, όμως, είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει τον «Βασιλιά» και την παρέα του! Ο Τάιρον Λου θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Κέβιν Λαβ (9.9 ριμπάουντ μ.ο.), ενώ θα ποντάρει πολλά γι’ ακόμα μία φορά στον Καϊρί Έρβινγκ, ο οποίος στη σειρά των Τελικών μετράει 25 πόντους κατά μέσο όρο.

Τζάμπολ, λοιπόν, στις 04:00 με τηλεοπτική μετάδοση ζωντανά κι αποκλειστικά από το OTE Sport 4HD.

Στέψη για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ή… παράταση ζωής για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς; Η απάντηση στο παρκέ!

 

NBA Τελευταία Νέα