Επαναξετάζει τη φάση το ΝΒΑ κι ίσως αποβάλει τον Γκριν! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Επαναξετάζει τη φάση το ΝΒΑ κι ίσως αποβάλει τον Γκριν! (vid)

bet365

Ο καυγάς του ΛεΜπρον Τζέιμς με τον Ντρέιμοντ Γκριν είναι αρκετά πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στον φόργουορντ των Ουόριορς, τον οποίο η κάμερα έπιασε να χτυπά τον «Βασιλιά»!

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει στο ενεργητικό του αρκετά αντιαθλητικά χτυπήματα στη φετινή postseason. Η λίγκα ακόμα δεν τον έχει τιμωρήσει, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, αυτό πλέον είναι αρκετά πιθανό να συμβεί!

Κι ο λόγος είναι πως το NBA αποφάσισε να εξετάσει εκ νέου τη φάση με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, αφού το video δείχνει τον φόργουορντ των Ουόριορς να... χτυπά την «οικογένεια» του «Βασιλιά»! Αυτό σημαίνει πως αν τελικά η λίγκα αποφασίσει να χρεώσει με αντιαθλητικό φάουλ τον Γκριν, εκείνος θα χάσει τον πέμπτο Τελικό και -φυσικά- θα δημιουργήσει τεράστιο κενό για την ομάδα του!

Παραμένει, όμως, άγνωστο το πότε θα εξετάσει την περίπτωση η λίγκα, αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Επομένως, δεν είναι δεδομένο ότι ο Γκριν θα μείνει εκτός από το Game 5, ωστόσο αν τελικά κάτι τέτοιο συμβεί, τα δεδομένα θα αλλάξουν, αφού οι Ουόριορς θα στερηθούν έναν εκ των κορυφαίων παικτών τους.

 

NBA Τελευταία Νέα