Εισέβαλε στους τελικούς με μήνυμα κατά του Τραμπ! (pics &vids)

Gazzetta team
Εισέβαλε στους τελικούς με μήνυμα κατά του Τραμπ! (pics &vids)

bet365

Mία αναπάντεχη εισβολή είχαμε στη διάρκεια του Game 4 των τελικών του ΝΒΑ, με γνωστό YouTuber να εισβάλει στην Quicken Loans Arena με μήνυμα κατά του Ντόναλντ Τραμπ κι υπέρ του... ΛεΜπρον Τζέιμς.

Μήνυμα κατά του υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και με αθλητικές ανησυχίες, θέλησε να στείλει ο γνωστός Ρώσος YouTuber, Βιτάλι, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Quicken Loans Arena στα τελευταία λεπτά του Game 4 των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα σε Καβαλίερς και Ουόριορς.

Με λίγα λεπτά να απομένουν για τη λήξη, κατάφερε να ξεφύγει αρχικά από τις δυνάμεις ασφαλείας του γηπέδου και βρέθηκε στο παρκέ, έχοντας γραμμένη στο κορμί του τη φράση «Trump Sucks» και στην πλάτη «LeBron 4 President».

Έπειτα από λίγο το προσωπικό του γηπέδου συνέλαβε τον εισβολέα και τον απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο. Το στιγμιότυπο έγινε αντιληπτό στη ζωντανή ροή της μετάδοσης του αγώνα, ωστόσο δεν υπήρξε replay, λόγω της πολιτικής του ΝΒΑ γύρω από τέτοια θέματα, όμως παρόλα αυτά οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου, μέσω του διαδικτύου.

Ο ίδιος είχε επιχειρήσει κάτι παρόμοιο και στον τελικό του Μουντιάλ το 2014!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα