Σφαιρόπουλος: «Χαίρομαι που θα είμαι κοντά στα παιδιά»

Σφαιρόπουλος: «Χαίρομαι που θα είμαι κοντά στα παιδιά»

Φάνης Παναγιώτου
Σφαιρόπουλος: «Χαίρομαι που θα είμαι κοντά στα παιδιά»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα βρεθεί στο 3Χ3 του Ηρακλείου και δεν έκρυψε τη χαρά του που θα βρεθεί κοντά στα παιδιά και θα μοιραστεί τις σκέψεις του...

Αναλυτικά:

«Ενθουσιασμένος που θα παρευρεθεί στο 3Χ3 του Ηρακλείου Κρήτης, είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

‘’Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία αυτή του ΠΣΑΚ και της Ομοσπονδίας, αφού μέσα από τα 3Χ3 προβάλλεται το μπάσκετ, προωθείται μέσα από τα παιχνίδια ανθρώπων που το αγαπούν, ενώ έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και με ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο. Όταν μου ζήτησαν οι διοργανωτές να επισκεφθώ το Ηράκλειο για το 3Χ3, δεν το σκέφτηκα καθόλου, τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν τη βοήθεια όλων. Χαίρομαι που θα είμαι κοντά στα παιδιά, θα μοιραστώ σκέψεις μαζί τους και θα παρακολουθήσω τους αγώνες‘’, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3, που εφέτος θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή».

 

Τελευταία Νέα