«Η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13» (vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13» (vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με το ντοκιμαντέρ «Δημήτρης Διαμαντίδης, The Panathinaikos Legend» να παρουσιάζει την πορεία του 3D!

«Η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13» (vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κρέμασε πριν από λίγο καιρό τη φανέλα του κι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε μία πρωτοποριακή κίνηση παρουσίασε το... Dimitris Diamantidis Documentary! Άπαντες βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον θρύλο του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ και στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές.

Ο 3D -μεταξύ άλλων- είπε: «Δεν υπάρχει κανένα απωθημένο. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που έμεινα στον Παναθηναϊκό 12 χρόνια, που προσέφερε όσα ήθελα, δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι ευτυχισμένος. Ο Παναθηναϊκός θα μου λείψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα μου λείψουν τα πάντα. Όταν έχεις έναν τρόπο ζωής και έρχεσαι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό... Θα μου λείψει, έτσι είναι η ζωή, προχωράει. Όποτε μπορώ θα πηγαίνω στο γήπεδο. Είναι καλοκαίρι τώρα, δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω. Θα το συνειδητοποιήσω από τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσει την προετοιμασία η ομάδα».

Δείτε το video:

Dimitris Diamantidis Documentary, 3D: Η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13

Best of internet